Katveturva Tanskan markkinoille

”Olemme vuoden 2019 aikana saaneet merkittäviä asiakkuuksia Tanskan markkinoille ja tämä on meille myös strategiamme mukainen luonnollinen askel. Tavoitteemme on olla pohjoismaiden johtava toimija raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden turvallisuuden parantamisessa” kertoo toimitusjohtaja Petteri Kataja

Katveturvan palveluille on Tanskassa selkeä kysyntä ja tarve. Kaupunkialueilla on paljon kevyttä liikennettä ja riskit henkilö- ja materiaalivahingoille ovat suuret. Samoin ammattiliikenteessä yksin työskentelevien kuljettajien turvallisuuden parantamiseen, vahinkojen ja ilkivallan ehkäisemiseen sekä työmailla olevien työkoneiden valvontaan tuomme valmiit ratkaisut myös Tanskalaisille yrityksille.

Ajoneuvo- ja konemaahantuojille tarjoamme aivan uudenlaisen palvelukokonaisuuden, jossa laitteiden takuu- ja korjausvastuu on kaikissa tilanteissa maahantuojalla eli Katveturva Oy:llä ja laitteet korjataan tarvittaessa suoraan asiakasyrityksen toimipisteessä kaikkialla Tanskassa.

Jälleenmyyjämme voivat tarjota asiakkaalle viimeisintä teknologiaa olevien tuotteiden lisäksi markkinoiden parhaan 36kk takuun laitteille. ”Ajoneuvo- ja konemaahantuojille palvelumalli on riskitön. He voivat kertoa asiakkaalle, että vikatilanteissa Katveturva vastaa laitteiston takuusta ja korjauksista tarvittaessa paikan päällä asiakkaan luona” kertoo Tanskan Country Manager Teemu Torkki.

Katveturvan Tanskan toimisto sijaitsee Roskildessa ja liikkuva huolto- ja asennuspalvelu palvelee kaikkialla Tanskassa.

Kommentoi