Ratkaisut

Autokamera: Tavaratila- ja tuulilasikamera

Autokamera, joka kestää Pohjolan olosuhteet. Katveturvan tuulilasikamera ja tavaratilavalvonta tarjoavat pakettiauton kuljettajalle oikeusturvan sekä ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja varkauksia. Jokainen ammattikuljettaja ansaitsee ajoneuvoonsa turvajärjestelmän, josta on onnettomuustilanteessa ja varkauksien estämisessä oikeasti hyötyä.

Katveturvan ratkaisut tarjoavat kuljettajalle oikeusturvan sekä turvaa ja helpotusta kuljettajan päivittäiseen työhön. Kameraratkaisut auttavat hyötyauton hallinnassa ja antavat näkymän katvealueille sekä parantavat ympärillä liikkuvien turvallisuutta ja vähentävät vahinkoja sekä onnettomuuksia. Uusimpana lisäyksenä olemme tuoneet markkinoille turvajärjestelmän, joka on suunnattu suoraan pakettiautoille. Suurin riski korkealle hyötyajoneuvolle on sen pimeään etukulmaan jäävä jalankulkija. Turvajärjestelmä laajentaa huomattavasti kuljettajan näkökenttää eikä katvealueita pääse syntymään.

Monia pakettiautoja hyödynnetään myös kuljetusautoina ja tavaratilassa saattaa olla tuhansien eurojen edestä yrityksen sekä asiakkaiden arvotavaraa. Turvajärjestelmämme avulla et vain poista katvealueita, voit myös valvoa tavaratilaa varkauksien varalta. Tallenteiden avulla tapahtumat on nopeampi selvittää vakuutusyhtiöiden kanssa sekä ne tuovat kuljettajalle helpotusta, kun tallenteelta pystytään todentamaan kuljettajan liikkeet. Kameroiden videokuva voidaan hyödyntää myös valvonnassa ja tätä kautta estää mahdollisia varkauksia sekä selvittämään niitä. Mobiilisovelluksen avulla videokuvaa voidaan tarkastella reaaliaikaisesti ja ladata tallenteita kaikista kameroista jopa kolme kuukautta taaksepäin.

Pyydä tarjous

  • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojen käytön.

Tuulilasikamera

Tuulilasikameroita käytetään pakettiautoissa tallentamaan videomateriaalia tieltä ajoneuvon ollessa liikkeessä. Niitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten:

Onnettomuuksien tallentaminen: Jos pakettiautoa ajettaessa tapahtuu onnettomuus, tuulilasikamera voi tallentaa tapahtuman ja antaa todisteita siitä, mitä on tapahtunut. Tämä voi olla hyödyllistä vakuutustarkoituksiin tai oikeusriitatilanteessa.

Suojautuminen vääriltä korvausvaatimuksilta: Joissakin tapauksissa tuulilasikameroita voidaan käyttää suojautumiseen muiden kuljettajien tai jalankulkijoiden esittämiltä vääriltä väitteiltä. Jos esimerkiksi joku väittää, että pakettiautosi törmäsi hänen ajoneuvoonsa parkkihallissa, tuulilasin kamera voi todistaa päinvastaista.

Kuljettajien turvallisuuden parantaminen: Autokameroita voidaan käyttää myös kuljettajien turvallisuuden parantamiseen varoittamalla heitä mahdollisista vaaratilanteista tiellä. Esimerkiksi Katveturvan katvekamerat varoittavat kuljettajaa käännyttäessä, kävelytiellä lähestyvistä jalankulkijoista

Reaaliaikaisen kuvamateriaalin tuottaminen: Joissakin tapauksissa tuulilasikameroita voidaan käyttää tuottamaan reaaliaikaista kuvamateriaalia. Esimerkiksi kouluttaja voi arvioida koulutettavan henkilön liikennekäyttäytymistä etänä.

Kaiken kaikkiaan tuulilasin kamerat voivat olla hyödyllinen väline turvallisuuden parantamisessa, suojautumisessa vääriltä korvausvaatimuksilta ja pakettiautojen kuljettajien käyttäytymisen seurannassa.