Uutiset
Yhteistyö
Yleinen

Jenny Lappalainen Katveturvan jälleenmyyntipäälliköksi

Jenny Lappalainen on aloittanut Katveturvan myyntijoukkueessa jälleenmyyntipäällikkönä.

”Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita, kun aloimme miettiä profiilia jälleenmyyntipäälliköksi. Meillä on toimitusjohtaja Petteri Katajan kanssa ollut yhteistyömme alusta alkaen tapana toimia ”nopeat liikkeet on näyttäviä” periaatteella silloin kun joku päätös on helppo tehdä. Niin tässäkin tapauksessa. Toivotamme Jennyn tervetulleeksi auttamaan jälleenmyyntiasiakkaitamme”, toteaa myyntijohtaja Teemu Toivanen.

”Olen todella onnessani päästessäni huipputiimiin ja työskentelemään monen loistavan niin kotimaisen kuin myös kansainvälisen yrityksen kanssa. Odotan innolla ja odottavaisin mielin alkanutta vuotta, mitä kaikkea voimme yhdessä saavuttaa. Olemme aloittaneet vuoden 2021 Katveturvalla vauhdilla ja suunnitelmamme tälle vuodelle ovat auttaa asiakkaitamme lisäämään työturvallisuuttaan entisestään sekä haluamme tuoda uudet mahdollisuudet myös jälleenmyyjille esiin.

Minut toi tälle alalle se, että kaikilla on yhteinen tärkeä päämäärä; lisätä työympäristön turvallisuutta. Alalla on selkeästi tarvetta panostaa turvallisuuteen ja uskon, että työllämme on suuri merkitys siihen, että joku päivä saavutamme täysin turvallisen työympäristön. Tämä aihe on hyvinkin lähellä minua ja koen, että edustamillamme tuotteilla minulla on mahdollisuus vaikuttaa erittäin suureen teollisuusalueen turvallisuuden parantamiseen”, sanoo uudessa tehtävässään aloittanut Lappalainen.