Katveturvaleasing – palvelut käyttöön kuukausimaksulla

Katveturva vastaa muuttuvaan toimintaympäristöön. Olemme tuoneet markkinoille Kartveturvaleasingin, jolla hankit helposti ja kustannustehokkaasti turvaratkaisut ajoneuvoihin ja työkoneisiin ilman alkuinvestointeja.

 

Katveturvaleasing mahdollistaa palveluidemme hankinnan helposti mallilla, jossa palvelun hinta jakaantuu esimerkiksi 36kk ajalle. Kuukausihintaan voidaan sisällyttää laitteiden lisäksi esimerkiksi asennus, vakuutus ja huoltoturva.

 

Leasingkohde toimii rahoituksen vakuutena, jolloin voit käyttää yrityksesi omat varat ja vakuudet ydinliiketoimintaan. Kattavan ja keskitetyn hallinnan avulla tiedät missä laitteesi sijaitsevat ja saat tarvittavat raportoinnit helposti ja yksinkertaisesti. Sopimukseen liitettävät pilvipalvelu-, ylläpito- ja vakuutuspalvelut varmistavat kalustosi työturvallisuusasetusten mukaisen käytön.

 

Katveturvaleasingin kuukausihinta sekä ennalta määritelty jäännösarvo sopimuskauden päättyessä ovat asiakkaalle eurolleen tiedossa etukäteen koko leasingkauden ajalta, samoin sopimuksen pituus ja päättymispäivä.

 

Etätyön lisääntyminen ja kontaktien välttäminen ovat lisänneet etävalvontaratkaisujen kysyntää ja Katveturvaleasing mahdollistaa ratkaisujen käyttöönoton helposti koko kalustoon ilman kertainvestointia.

Kommentoi