Uutiset
Yleinen

Katveturvalle uusi myyntijohtaja

Katveturva vastaa työkoneiden ja raskaiden ajoneuvojen turvallisuusratkaisujen lisääntyvään kysyntään ja vahvistaa myyntiään. Teemu Toivanen aloittaa Katveturvan myyntijohtajana 10.6.2020.

Teemulla on pitkä kokemus myynnistä ja myynnin esimiestehtävistä ja viimeisen kuuden vuoden aikana hän on luotsannut työkone- ja ajoneuvopuolen ratkaisumyyntiä menestyksekkäästi mm. PPCT Finland Oy:llä.

” On hienoa päästä tarjoamaan asiakkaille ratkaisuja, jotka aidosti parantavat työturvallisuutta, liikenneturvallisuutta ja kuljettajien oikeusturvaa. Näen Katveturvan palveluille valtavan potentiaalin ja itse näen, että omalla taustallani ja kokemuksellani pääsemme tekemään seuraavan kasvuloikan. Yrityksessä arvostetaan myyntiä ja heti ensimmäisessä keskustelussa vaikutuksen teki toimitusjohtajan arvostus myyntiä ja myyntityötä kohtaan” sanoo Teemu Toivanen.

” Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Teemun mukaan tiimiimme johtamaan myyntiämme kasvumme tueksi. Teemulla on vahvat näytöt tuloksellisesta myynnistä ja valtavasti toimialaosaamista ajoneuvo- ja työkonemarkkinasta” sanoo toimitusjohtaja Petteri Kataja