Konenäköratkaisut pandemian ehkäisyyn

Katveturvan konenäköratkaisu mittaa puolessa sekunnissa ihmisen kehon lämpötilan älykkään kasvotunnistuksen avulla 99,9% tarkkuudella. Tuoteperheestä löytyvät jokaiseen käyttöympäristöön suunnitellut valmiit ratkaisut.

 

 

Konenäkö mittaa julkiseen liikennevälineeseen tai julkiseen tilaan
saapuvan lämpötilan

Älykäs konenäköteknologia mittaa 99,9% tarkkuudella kehon lämpötilan kasvoista automaattisesti. Järjestelmä antaa ilmoituksen kuumeisesta henkilöstä sekä kertoo ystävällisesti henkilölle hänen kehon lämpötilansa olevan koholla ja kehottaa häntä huomioimaan, että kuumeisena alueelle tai julkiseen liikennevälineeseen ei voi tulla.

 

Sijoittelu ja käytettävyys

Kokonaisuuteen sisältyy konenäköjärjestelmän lisäksi infotaulu, jossa liikennevälineesee, kauppaan tai julkiseen tilaan saapuvia informoidaan lämpötilanmittauksesta.

Järjestelmä mittaa lämpötilan automaattisesti, kun käyttäjän kasvot on kohdistettu konenäkökameraan 0,5m – 2,5m etäisyydellä. Lämpötilan mittaus kestää n. 0,5 sekuntia, jonka jälkeen järjestelmä kertoo selkeällä suomenkielellä onko henkilön kehon lämpötila normaali.

 

Parantaa jäljitettävyyttä

Lisäominaisuutena on saatavilla kasvokuvien tallennus, jolla voidaan jäljittää mahdollisessa altistumistilanteessa samassa tilassa olleet henkilöt jälkikäteen. Kasvokuviin tallentuvat myös päivämäärä ja kelloaika, jolloin altistumistilanteissa kaikkien altistuneiden selvittäminen on nopeaa.

 

Kuume on ensimmäinen oire

Ympäri maailmaa tehtyjen tutkimusten mukaan koronaviruksen yleisin ensioire on kuume. Yhteiskuntaa ei kuitenkaan voida sulkea kokonaan ja siksi on tärkeää, että kuumeisten ihmisten seulomiseksi väkijoukoista ja yleisiltä paikoilta tehdään kaikki mahdollinen.

 

Käyttöön ilman alkuinvestointia kuukausihinnoittelulla

Ratkaisu on helppo ja nopea ottaa käyttöön ilman alkuinvestointia. Kuukausihinta sisältää laitteiston asentamisen avaimet käteen – mallilla, laitteiston, käyttäjätuen ja käyttöopastuksen sekä takuun koko sopimuskauden ajalle.