Ratkaisut

Älykäs lämpötilan mittausratkaisu pandemian ehkäisemiseen

KONENÄKÖ MITTAA JOKAISEN JULKISEEN LIIKENNEVÄLINEESEEN SAAPUVAN LÄMPÖTILAN

Älykäs konenäköteknologia mittaa 99,9% tarkkuudella kehon lämpötilan kasvoista automaattisesti. Järjestelmä antaa kuljettajalle ilmoituksen kuumeisesta henkilöstä sekä kertoo ystävällisesti henkilölle hänen kehon lämpötilansa olevan koholla ja kehottaa häntä huomioimaan, että kuumeisena julkista liikennettä ei voi käyttää.
  

SIJOITTELU JA KÄYTETTÄVYYS

Kokonaisuuteen sisältyy konenäköjärjestelmän lisäksi infotaulu, jossa julkiseen liikennevälineeseen saapuvaa informoidaan lämpötilanmittauksesta. Kuljettajalla on käytössään 7” näyttö, josta hän näkee automaattisesti mahdolliset kuumeiset asiakkaat, jotka saapuvat liikennevälineeseen.

Järjestelmä mittaa lämpötilan automaattisesti, kun käyttäjän kasvot on kohdistettu konenäkökameraan 0,5m – 2,5m etäisyydellä. Lämpötilan mittaus kestää n. 0,5 sekuntia, jonka jälkeen järjestelmä kertoo selkeällä suomenkielellä onko henkilön kehon lämpötila normaali.
  

PARANTAA JÄLJITETTÄVYYTTÄ

Lisäominaisuutena on saatavilla kasvokuvien tallennus, jolla voidaan jäljittää mahdollisessa altistumistilanteessa samassa tilassa olleet henkilöt jälkikäteen. Kasvokuviin tallentuvat myös päivämäärä ja kelloaika, jolloin altistumistilanteissa kaikkien altistuneiden selvittäminen on nopeaa.
  

KUUME ON ENSIMMÄINEN OIRE

Ympäri maailmaa tehtyjen tutkimusten mukaan koronaviruksen yleisin ensioire on kuume. Yhteiskuntaa ei kuitenkaan voida sulkea kokonaan ja siksi on tärkeää, että kuumeisten ihmisten seulomiseksi väkijoukoista ja yleisiltä paikoilta tehdään kaikki mahdollinen.
  

KÄYTTÖÖN ILMAN ALKUINVESTOINTIA KUUKAUSIHINNOITTELULLA

Ratkaisu on helppo ja nopea ottaa käyttöön ilman alkuinvestointia. Kuukausihinta sisältää laitteiston asentamisen avaimet käteen – mallilla, laitteiston, käyttäjätuen ja käyttöopastuksen sekä takuun koko sopimuskauden ajalle.