Uutiset
Yleinen

Lassi Virtanen Katveturvan asiakashankintapäälliköksi

Lassi Virtanen on aloittanut Katveturvan myyntijoukkueessa asiakashankintapäälikkönä.

”Olen palkannut Lassin yhden kerran aikaisemminkin ja yhteistyö oli oikein sujuvaa. Tämä on luontainen jatkumo uusien tuotteiden ja palveluiden pariin. Lukuisien houkutteluiden jälkeen nyt tuli mahdollisuus tehdä taas yhteistyötä”, toteaa Katveturvan myyntijohtaja Teemu Toivanen.

Lassin tehtävä on pitää huoli, että myyjät pääsevät asiakkaiden luokse entistä paremmin kertomaan Katveturvan loistavista työturvallisuutta parantavista ratkaisuista. Lisäksi Lassi osallistuu yrityksen markkinointitempauksiin ja myöhemmin ottaa vastuulleen käyttöönottojen järjestämisen niin Suomessa kuin Tanskassa.

”Kuultuani Katveturvasta ja heidän kehittämistään turvallisuusratkaisuista laaja-alaisesti eri toimialojen hyväksi myyntijohtaja Teemu Toivaselta, palasin välittömästi halusta päästä mukaan tähän taitavien ammattilaisten joukkoon. Mielestäni meidän jokaisen velvollisuus on suojella ihmishenkiä omalla toiminnallamme ja on kunnia olla viemässä Katveturvan ilosanomaa uusille asiakkaille ja parantaa yleistä turvallisuutta tieliikenteessä Suomessa ja Pohjoismaissa”, kertoo Lassi Virtanen