Meistä

Katveturvan tarina

Raskaan liikenteen ja työkoneiden aiheuttamat katvealueiden onnettomuudet, joissa toisena osapuolena on ollut jalankulkija tai kevyt liikenne, ovat olleet voimakkaasti vaikuttamassa Katveturvan perustamiseen.

Miksi Katveturva on perustettu?

Katveturvan perustamiseen ovat vaikuttaneet voimakkaasti 2010 – luvulla tapahtuneet katvealueonnettomuudet tehtaissa, satamissa, työmailla ja tieliikenteessä Pohjoismaissa, joissa on kuollut ja loukkaantunut useita satoja ihmisiä.

Toimintamme peruslähtökohta on alusta alkaen ollut tarjota asiakkaillemme laadukkaiden kamera- ja valvontajärjestelmien lisäksi asennus- ja huoltopalvelut järjestelmän koko elinkaaren ajalle.

Aito tahtotila panostaa turvallisuuteen

Vuosien aikana olemme huomanneet, että yrityksissä on aito tahtotila panostaa ajoneuvojen ja työkoneiden turvallisuuteen. Yritykset myös ymmärtävät, että panostaminen ajoneuvojen ja työkoneiden turvallisuuteen on merkittävä tekijä työntekijöiden työviihtyvyyden ja työmukavuuden parantumisessa kustannussäästöistä puhumattakaan.

Mitä seuraavaksi?

Olemme nousseet reilussa neljässä vuodessa yhdeksi alan johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa, mutta matka on vasta alussa. Tänä päivänä toimimme paikallisesti Suomessa ja Tanskassa ja meillä on yli 900 yritysasiakasta Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Matka on vasta alussa ja päivittäinen työ turvallisempien työkoneiden, satamien, tehtaiden, työmaiden ja yleisen liikenteen eteen jatkuu. Ajoneuvo kerrallaan.

Katveturva maailmalla

Pohjoismaissa ja pian muualla Euroopassa

Olemme auttaneet lähes 15 000 kuljettajaa työskentelemään turvallisemmin. Turvaratkaisumme avulla on selvitetty jo yli 80 000 yksittäistä vahinkoa ja tilannetta sekä varmistettu tuhansia kertoja kuljettajan oikeusturva.

1000+

Gloobalia asiakasta

15,000+

Kuljettajia autettu

80,000+

Selvitettyjä tapauksia

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä

Oletko tekijähenkilö?

Olemme kasvava Pohjoismainen yritys ja etsimme jatkuvasti uusia huipputekijöitä tiimiin.