Ratkaisut

Mitä jos liikenteessä käy vahinko?

Katveturvan ratkaisut tarjoavat kuljettajalle oikeusturvan. Jokainen ammattikuljettaja ansaitsee ajoneuvoonsa turvajärjestelmän, josta on onnettomuustilanteessa saatavilla videotallenteet.

Katveturvan ratkaisut tarjoavat kuljettajalle oikeusturvan sekä turvaa ja helpotusta kuljettajan päivittäiseen työhön. Kameraratkaisut auttavat hyötyauton hallinnassa ja antavat näkymän katvealueille sekä parantavat ympärillä liikkuvien turvallisuutta ja vähentävät vahinkoja sekä onnettomuuksia. Turvajärjestelmämme avulla voit myös valvoa tavaratilaa varkauksien varalta.

Uusi tieliikennelaki astui voimaan 1.6.2020. Uudessa tieliikennelaissa merkittävänä lisäyksenä aiempaan on ennakointivelvollisuus, joka koskee meitä kaikkia tienkäyttäjiä. Ammattiliikenteessä työskentelevät kuljettajat luokitellaan kokeneiksi tienkäyttäjiksi jolloin lähtökohta on, että ammattikuljettajan tulisi kyetä ennakoimaan onnettomuus- ja vaaratilanteet.

Uusimpana lisäyksenä olemme tuoneet markkinoille turvajärjestelmän, joka on suunnattu suoraan pakettiautoille. Suurin riski korkealle hyötyajoneuvolle on sen pimeään etukulmaan jäävä jalankulkija. Turvajärjestelmä laajentaa huomattavasti kuljettajan näkökenttää eikä katvealueita pääse syntymään.

Monia pakettiautoja hyödynnetään myös kuljetusautoina ja tavaratilassa saattaa olla tuhansien eurojen edestä yrityksen sekä asiakkaiden arvotavaraa. Turvajärjestelmämme avulla et vain poista katvealueita, voit myös valvoa tavaratilaa varkauksien varalta.

Tallenteiden avulla tapahtumat on nopeampi selvittää vakuutusyhtiöiden kanssa sekä ne tuovat kuljettajalle helpotusta, kun tallenteelta pystytään todentamaan kuljettajan liikkeet. Kameroiden videokuva voidaan hyödyntää myös valvonnassa ja tätä kautta estää mahdollisia varkauksia sekä selvittämään niitä. Mobiilisovelluksen avulla videokuvaa voidaan tarkastella reaaliaikaisesti ja ladata tallenteita kaikista kameroista jopa kolme kuukautta taaksepäin.