Ratkaisut

Ajoneuvoturvallisuusratkaisut palveluna

Rakenna itsellesi sopiva kokonaisuus turvallisuuden parantamiseksi. Voit tilata lisää ominaisuuksia tarpeiden kasvaessa.

Katvekamerat →

Katvekamerat HD-kuvanlaadulla ja 36kk takuulla raskaaseen ammattikäyttöön maantieliikenteeseen, satamiin, tehtaisiin ja työmaille.

Turvakamerat →

24/7 - tallentavat turvakamerajärjestelmät parantavat kuljettajan oikeusturvaa vahinkotilanteissa, ehkäisevät ilkivaltaa ja murtoja työmailla sekä tehostavat työnjohtamista ja säästävät kustannuksia.

Ajoneuvo- ja konemaahantuojat →

Ajoneuvo- ja konemaahantuojille tarjoamme viimeisintä teknologiaa olevat HD-laatuiset kamerajärjestelmät 36kk takuulla ja 100% takuuvastuulla, jossa vikatilanteissa hoidamme vianselvitykset ja korjaukset kamerajärjestelmille paikanpäällä asiakkaalla.

Asennus ja huolto →

Asennus- ja huoltopalvelumme palvelee paikanpäällä asiakkaiden luona myös työmailla. Asennus- ja huoltopalvelumme lähtökohta on, että kamerajärjestelmien huolto- ja asennustyöt tehdään ajoneuvon ollessa muutoinkin paikoillaan. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Turva360-pilvipalvelu →

Turva360 on monipuolinen kameravalvontaohjelmisto, jonka kautta asiakas voi katsoa reaaliaikaista videokuvaa ajoneuvojen ja työkoneiden kamerajärjestelmistä sekä ladata videotallenteita tarvittaessa. Asiakkaalla on käytössä myös helppokäyttöinen mobiilisovellus, jonka voi ladata Androidin Play-kaupasta sekä Applen iStoresta.

Leasing →

Ratkaisumme maksavat itsensä nopeasti takaisin. Laitteet on mahdollisuus hankkia 36kk leasing-sopimuksella, jolloin käyttökulu jakautuu pieniksi eriksi pidemmälle ajalle. 36kk jälkeen sopimus päättyy automaattisesti ja voit lunastaa järjestelmän 1kk kuukausivuokraa vastaavalla jäännösarvolla.