Työturvallisuus on jokaisen oikeus

Autamme vähentämään vahinkoja ja lisäämään kuljettajien turvallisuutta. Ajoneuvo- ja kuljettajaturvallisuutta parantavat ratkaisut palveluna markkinoiden parhaalla 36kk takuulla. 

Kaivinkoneurakointi J. Lunki Oy
Kaivinkoneurakointi J. Lunki Oy
Jouni Lunki
Read More
"Katveturva on todella hyvä ammattitaitoinen tiimi, joka ehkäisee rikollista toimintaa videovalvonnan ja palvelujensa avulla. Suosittelen kaikille muillekin yrityksille."
Pohjaset Oy
Pohjaset Oy
Petri Pohjanen
Read More
"Eräässä tapauksessa kuljettajaamme syytettiin vahingon aiheuttamisesta, ja videomateriaalin avulla pystyimme todistamaan, että toinen osapuoli oli syyllinen."
Multi-Link Terminals Oy
Multi-Link Terminals Oy
Jussi Varsio
Read More
"Mobiilisovelluksen avulla voin seurata töiden edistymistä mökkini laiturilta käsin. Yhdenkin korvausvaatimuksen välttäminen järjestelmän avulla maksaa koko investoinnin takaisin."

Ajoneuvoturvallisuusratkaisut palveluna

Toimintamme peruslähtökohta on alusta alkaen ollut tarjota asiakkaillemme laadukkaiden kamera- ja valvontajärjestelmien lisäksi asennus- ja huoltopalvelut järjestelmän koko elinkaaren ajalle.

Katvekamerat

Katvekamerat HD-kuvanlaadulla ja 36kk takuulla raskaaseen ammattikäyttöön maantieliikenteeseen, satamiin, tehtaisiin ja työmaille.

Turvakamerat

24/7 - tallentavat turvakamerajärjestelmät parantavat kuljettajan oikeusturvaa vahinkotilanteissa, ehkäisevät ilkivaltaa ja murtoja työmailla sekä tehostavat työnjohtamista ja säästävät kustannuksia.

Autokamera

Katveturvan tuulilasikamera ja tavaratilavalvonta tarjoavat pakettiauton kuljettajalle oikeusturvan sekä ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja varkauksia.

Asennus ja huolto

Asennus- ja huoltopalvelumme palvelee paikanpäällä asiakkaiden luona myös työmailla. Asennus- ja huoltopalvelumme lähtökohta on, että kamerajärjestelmien huolto- ja asennustyöt tehdään ajoneuvon ollessa muutoinkin paikoillaan. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Turva360-Mobiiliappi

Turva360 on monipuolinen kameravalvontaohjelmisto, jonka kautta asiakas voi katsoa reaaliaikaista videokuvaa ajoneuvojen ja työkoneiden kamerajärjestelmistä sekä ladata videotallenteita tarvittaessa. Asiakkaalla on käytössä myös helppokäyttöinen mobiilisovellus, jonka voi ladata Androidin Play-kaupasta sekä Applen iStoresta.

Katveturva Leasing

Ratkaisumme maksavat itsensä nopeasti takaisin. Laitteet voidaan hankkia 36 kuukauden leasingsopimuksella, jolloin käyttökustannukset jakautuvat pidemmälle ajanjaksolle pienissä erissä. Sopimus päättyy automaattisesti 36 kuukauden kuluttua, ja voit lunastaa järjestelmän 1 kuukauden kuukausivuokran jäännösarvosta.

Lisää turvallisuutta. Vähemmän vahinkoja.

Tarjouspyyntölomake

Pyydä meidät käymään! Voit jättää yhteydenottopyynnön oheisen lomakkeen kautta. Tarjouspyyntöön saat vastauksen saman työpäivän aikana.

Katveturvalla on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ympäri pohjoismaita!

Mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat

Kaivinkoneurakointi J. Lunki Oy
Kaivinkoneurakointi J. Lunki Oy
Jouni Lunki
Read More
"Katveturva on todella hyvä ammattitaitoinen porukka just näitä rikollista toimintaa ehkäisemään, näiden videovalvonnan ja näiden kanssa, että mä suosittelen kaikille muillekin yrityksille."
Pohjaset Oy
Pohjaset Oy
Petri Pohjanen
Read More
"Eräässä tapauksessa kuljettajaamme syytettiin vahingon aiheuttajaksi ja videotallenteiden avulla pystyimme todistamaan, että syyllinen olikin vastapuoli."
Multi-Link Terminals Oy
Multi-Link Terminals Oy
Jussi Varsio
Read More
"Voin seurata mobiilisovelluksen avulla töiden edistymistä vaikka mökkilaiturilta. Jo yhden vahingonkorvausvaatimuksen välttäminen järjestelmän avulla maksaa koko investoinnin takaisin"
Previous
Next

Jäikö vielä kysymyksiä?

Etkö löydä etsimääsi vastausta? Keskustele ystävällisen tiimimme kanssa.