Referenssit

Asiakkaiden kokemuksia

Trustmary Reviews

"Katveturva on todella hyvä ammattitaitoinen porukka just näitä rikollista toimintaa ehkäisemään, näiden videovalvonnan ja näiden kanssa, että mä suosittelen kaikille muillekin yrityksille.

Jouni Lunki, J. Lunki Oy

"Eräässä tapauksessa kuljettajaamme syytettiin vahingon aiheuttajaksi ja videotallenteiden avulla pystyimme todistamaan, että syyllinen olikin vastapuoli”

– Petri Pohjanen, Yksikön Päällikkö , Pohjaset Oy

”Voin seurata mobiilisovelluksen avulla töiden edistymistä vaikka mökkilaiturilta. Jo yhden vahingonkorvausvaatimuksen välttäminen järjestelmän avulla maksaa koko investoinnin takaisin”

– Jussi Varsio, Production Manager, Multi Link Terminals, Vuosaaren Satama.

1145

Lisää kokemuksia

Kaivinkoneurakointi J. Lunki Oy

Katveturva onnistui todella hyvin. Hyvä huolto ja auttavat heti, kun sinne soittaa, että on tommonen päivystys, että melkein koska vaan sinne voi soittaa niin aina homma pelaa. Kyllä suosittelen. Katveturva on todellahyvä tota ammattitaitoinen porukka just näitärikollista toimintaa ehkäisemään, näiden videovalvonnan ja näiden kanssa, että mä suosittelen kaikillemuillekin yrityksille.

Hinausautot K. Sulinko Oy

Hinausautot K. Sulinko Oy:n ajatuksia Katveturvan järjestelmästä ja hinausalan riskitekijöistä.

Vähälä Yhtiöt

Katveturvan Katve360 ja etävalvonta ovat Vähälä Yhtiöillä käytössä HCT-yhdistelmissä turvallisuuden ja kuljettajan oikeusturvan parantamiseen.

Pohjaset Oy

Pohjaset Oy:n yksikön päällikkö Petri Pohjanen kertoo, kuinka he ovat hyötyneet Katveturvan Katve360- järjestelmästä ja etävalvonnasta.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tredu käyttää turva360.fi - palvelua opiskelijoiden turvallisuuden varmistamisessa sekä osana opiskelijan suoritusten arvioinnissa. Tutkintojen vastaanottamisessa saavutetaan suuria kustannussäästöjä ajoneuvosta saatavan reaaliaikaisen videokuvan avulla.

Multi-Link Terminals Oy

Multi-Link Terminals Oy:n Production Manager Jussi Varsio kertoo, kuinka he ovat parantaneet satamassa toimivien konttikurottajien turvallisuutta ja säästäneet kustannuksissa Katveturvan ratkaisulla.

Jussila Group Oy

Jussila Group käyttää turva360.fi - palvelua työkoneiden työnjohtamiseen etänä, työvaihdeiden dokumentointiin sekä koneiden videovalvontaan ilkivaltaa ja varkauksia vastaan.

Asplund Oy

Lisää turvallisuutta ADR-kuljetuksiin. Asplund Oy lisää yksintyöskentelevän kuljettajan työturvallisuutta reaaliaikaisella videotallennuksella sekä lisää turvallisuutta kameroilla peruutustilanteissa.

Kuljetuspalvelu Lasse Kristian Vainio Oy

Kuljetusyrittäjä Lasse Vainio haluaa panostaa kuljettajiensa oikeusturvaan ja turvallisuuteen. Yrityksen autot on varustettu Katveturvan 360 järjestelmällä.

Katso lisää asiakkaiden kokemuksia meistä Youtubesta.