Referenssit

Asiakkaiden kokemuksia

Trustmary Reviews

"Eräässä tapauksessa kuljettajaamme syytettiin vahingon aiheuttajaksi ja videotallenteiden avulla pystyimme todistamaan, että syyllinen olikin vastapuoli”

– Petri Pohjanen, Yksikön Päällikkö , Pohjaset Oy

”Voin seurata mobiilisovelluksen avulla töiden edistymistä vaikka mökkilaiturilta. Jo yhden vahingonkorvausvaatimuksen välttäminen järjestelmän avulla maksaa koko investoinnin takaisin”

– Jussi Varsio, Production Manager, Multi Link Terminals, Vuosaaren Satama.

1145

”Turva360 on säästänyt minulta paljon aikaa, kun voin puhelimen kautta tarkistaa, mitä työmaalle ja koneille kuuluu. Työn etenemisen seuraaminen on helpottunut huomattavasti etäpalvelulla ja helppokäyttöisellä sovelluksella. Hyvä ja helppokäyttöinen sovellus,jolla pystyy helposti katsomaan koneen tilanteen, on lyömätön apu tässä ammatissa.”

Hankintakustannukset leasing- sopimuksella ovat hyvin pieniä niiden hyötyihin nähden, että olen suositellut kaikille tutuille, joilla on laitteita ja koneita,  Katveturvan järjestelmän hankintaa.


– Kaarlo Jussila, toimitusjohtaja, Jussila Group Oy

Lisää kokemuksia

Kuljetuspalvelu Lasse Kristian Vainio Oy

Kuljetusyrittäjä Lasse Vainio haluaa panostaa kuljettajiensa oikeusturvaan ja turvallisuuteen. Yrityksen autot on varustettu Katveturvan 360 järjestelmällä.

Hinausautot K. Sulinko Oy

Hinausautot K. Sulinko Oy:n ajatuksia Katveturvan järjestelmästä ja hinausalan riskitekijöistä.

Vähälä Yhtiöt

Katveturvan Katve360 ja etävalvonta ovat Vähälä Yhtiöillä käytössä HCT-yhdistelmissä turvallisuuden ja kuljettajan oikeusturvan parantamiseen.

Pohjaset Oy

Pohjaset Oy:n yksikön päällikkö Petri Pohjanen kertoo, kuinka he ovat hyötyneet Katveturvan Katve360- järjestelmästä ja etävalvonnasta.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tredu käyttää turva360.fi - palvelua opiskelijoiden turvallisuuden varmistamisessa sekä osana opiskelijan suoritusten arvioinnissa. Tutkintojen vastaanottamisessa saavutetaan suuria kustannussäästöjä ajoneuvosta saatavan reaaliaikaisen videokuvan avulla.

Multi-Link Terminals Oy

Multi-Link Terminals Oy:n Production Manager Jussi Varsio kertoo, kuinka he ovat parantaneet satamassa toimivien konttikurottajien turvallisuutta ja säästäneet kustannuksissa Katveturvan ratkaisulla.

Jussila Group Oy

Jussila Group käyttää turva360.fi - palvelua työkoneiden työnjohtamiseen etänä, työvaihdeiden dokumentointiin sekä koneiden videovalvontaan ilkivaltaa ja varkauksia vastaan.

Asplund Oy

Lisää turvallisuutta ADR-kuljetuksiin. Asplund Oy lisää yksintyöskentelevän kuljettajan työturvallisuutta reaaliaikaisella videotallennuksella sekä lisää turvallisuutta kameroilla peruutustilanteissa.

Katso lisää asiakkaiden kokemuksia meistä Youtubesta.