Referenssit

Asiakkaiden kokemuksia

"Eräässä tapauksessa kuljettajaamme syytettiin vahingon aiheuttajaksi ja videotallenteiden avulla pystyimme todistamaan, että syyllinen olikin vastapuoli”

– Petri Pohjanen, Yksikön Päällikkö , Pohjaset Oy

”Voin seurata mobiilisovelluksen avulla töiden edistymistä vaikka mökkilaiturilta. Jo yhden vahingonkorvausvaatimuksen välttäminen järjestelmän avulla maksaa koko investoinnin takaisin”

– Jussi Varsio, Production Manager, Multi Link Terminals, Vuosaaren Satama.

”Turva360 on säästänyt minulta paljon aikaa, kun voin puhelimen kautta tarkistaa, mitä työmaalle ja koneille kuuluu. Työn etenemisen seuraaminen on helpottunut huomattavasti etäpalvelulla ja helppokäyttöisellä sovelluksella. Hyvä ja helppokäyttöinen sovellus,jolla pystyy helposti katsomaan koneen tilanteen, on lyömätön apu tässä ammatissa.”

Hankintakustannukset leasing- sopimuksella ovat hyvin pieniä niiden hyötyihin nähden, että olen suositellut kaikille tutuille, joilla on laitteita ja koneita,  Katveturvan järjestelmän hankintaa.


– Kaarlo Jussila, toimitusjohtaja, Jussila Group Oy

Lisää kokemuksia

H24 hinausliike

H24 hinausliikkeen yrittäjä Heikki Rantalaiho kertoo, kuinka on hyötynyt Katveturvan palveluista.

Vähälä yhtiöt

Katveturvan Katve360 ja etävalvonta ovat Vähälä Yhtiöillä käytössä turvallisuuden ja kuljettajan oikeusturvan parantamiseen.

Pohjaset Oy

Pohjaset Oy:n yksikön päällikkö Petri Pohjanen kertoo, kuinka he ovat hyötyneet Katveturvan Katve360- järjestelmästä ja etävalvonnasta.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tredu hyödyntää Katveturvan kameratekniikkaa opetustarkoituksissa. Järjestelmä parantaa myös turvallisuutta ja mahdollistaa tehokkaamman opiskelun. Tallenteita voi helposti selata taaksepäin ja oppilassuorituksia voidaan käydä oppilaan kanssa yhdessä läpi.

Multi-Link Terminals Oy

Multi-Link Terminals Oy:n Production Manager Jussi Varsio kertoo, kuinka he ovat parantaneet satamassa toimivien konttikurottajien turvallisuutta ja säästäneet kustannuksissa Katveturvan ratkaisulla.

Katso lisää asiakkaiden kokemuksia meistä youtubesta.