Uutiset
Yleinen

Tommi Haapanen Katveturvan asiakkuusjohtajaksi

Kuljetus- ja logistiikka-alan moniosaaja Tommi Haapanen aloittaa Katveturvan asiakkuusjohtajana 7.9.2020.

”Tunnen Tommin asiakkaan puolelta aikaisemmin ja kun sattuman kautta aloimme keskustelemaan Katveturvasta, ajatuksemme kohtasivat saman tien. Nyt saamme yhden merkittävän asiakaskohderyhmän osaamista taloomme todella paljon”, kertoo Katveturvan myyntijohtaja Teemu Toivanen tyytyväisenä.

Tommille on tarjolla iso tontti palvelumme kehittämisessä. Kuljetus- ja logistiikka-alan asiantuntijana hän osaa varmasti astua asiakkaan saappaisiin ja on samalla meidän myynnillemme todellinen lisäarvo ja sparraaja.

”Katveturva Oy on entuudestaan tuttu yritys asiakassuhteen kautta. Yrityksen kehittämät tuotteet ja palvelut palvelevat hyvin koko logistiikka-alan sektoria ja sen muuttuvia haasteita niin turvallisuuden kuin myös ympäristön näkökulmasta katsottuna. Turvallisuus ja turvallinen työympäristö tulisi olla kaikkien yritysten arvoissa prioriteetti 1. Tästä syystä on hienoa päästä mukaan ja kehittämään yritystä, joka tuottaa ja kehittää digitalisaation avulla tuotteita sekä palveluita, jotka pystyvät tuottamaan logistiikka-alan yrityksille ja siinä toimijoille merkittävää sekä rahallista lisäarvoa, alan hyvin haasteelliseen ympäristöön”, sanoo Tommi Haapanen.