Ratkaisut

Turva360-pilvipalvelu

Ajoneuvojen videokuva omassa puhelimessasi

Mobiilisovelluksen kautta näet reaaliaikaisen videokuvan ajoneuvojen ja työkoneiden kameroista sekä selaat tarpeen vaatiessa videotallenteita jopa 800h tuntia taaksepäin. Mobiilisovelluksen kautta näet myös reaaliaikaisen GPS-sijainnin.
Lataa TURVA 360 esite

Lataa mobiilisovellus sovelluskaupasta!

Androidille Play-kaupasta turva360 sovellus
iphonelle appstoresta CMSV6 nimellä.

Turva360.fi – webselaimella
Turva360 – palvelua voi käyttää myös www.turva360.fi osoitteessa web-selaimella.

Palvelun hinta alk. 9€ / kk / ajoneuvo

 

Käyttäjätuki ja käyttöopastus

Palvelun kuukausihinta sisältää rajoittamattoman määrän käyttäjätunnuksia palveluun, mobiilisovellukset ja web-tunnukset käyttöön kaikille yrityksen käyttäjille sekä käyttäjätuen ja käyttöopastuksen ja palvelun ylläpidon.

Useimmin kysytyt kysymykset 

Palvelun käyttö vaatii ajoneuvoon tai työkoneeseen Katveturvan tallenninjärjestelmän ja SIM-kortin. Kun tallenninjärjestelmä on asennettu ajoneuvoon tai työkoneeseen, saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnukset ja ohjeet palvelun käytön aloittamiseen.

Palvelu on mahdollista ottaa käyttöön myös vanhempaan kalustoon.

Kyllä on. Laki kameravalvonnasta ei erikseen määrittele, missä tilanteissa kameravalvonta on kiellettyä tai sallittua. Kameravalvonnalle tulee aina olla riittävä peruste. Ajoneuvoissa ja työkoneissa kuvan tallentamiselle riittäviä perusteita ovat esimerkiksi työturvallisuuden parantaminen, kuljettajan oikeusturvan parantaminen  ja vahinkojen ja varkauksien ennaltaehkäisy.

Turvakameraratkaisut ovat myös kuljettajan etu. Turvakameratallennus toimii esimerkiksi liikennetilanteissa kuljettajan oikeusturvan takaajana. Asiakkaillamme on useita esimerkkejä siitä, kuinka tallenteiden avulla alunperin tapahtumasta syytettynä olleen kuljettajan on voitu osoittaa toimineen täysin oikein ja syyllisen olleen vastapuolella.

Turvakameraratkaisu on myös yksintyöskentelevän kuljettajan turva. 2019 asiakkaalle kävi tapaus, jossa esimies yritti tavoittaa koneen kuljettajaa jonka jälkeen huomasi reaaliaikaisen videoyhteyden kautta, että kone on paikoillaan ja kuljettajalle on tapahtunut jotain. Esimies kiirehti paikalle ja löysi paikalta sairaskohtauksen saaneen kuljettajan.

Tallennus on mahdollista sammuttaa alueilla, joissa se on ehdottomasti kokonaan kielletty. Ohjaamossa kuljettajalla on virtakatkaisin, josta hän voi pysäyttää tallennuksen.

Kameravalvonnasta tehdään kameravalvonnan rekisteriseloste. Katveturva toimittaa käyttöönoton yhteydessä asiakkaalle ko.dokumentin.

Ajoneuvossa ja työkoneessa tulee olla myös valvonnasta kertovat tarrat. Katveturva toimittaa tarrat asennuksen yhteydessä.