Ratkaisut

Turvakamerat

Pyydä tarjous

  • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojen käytön.

Tavara- ja ADR-liikenne

Tuulilasikamera varmistaa kuljettajan oikeusturvan vahinkotilanteissa ja valvoo yöaikaan ajoneuvon etupuolen. Tuulasikamera tallentaa videomateriaalin tallentimeen.

Järjestelmä tallentaa videokuvan 1-8 kamerasta ajoneuvon ympäriltä / tavaratilasta. Videokuva säilyy valituista ominaisuuksista riippuen 80-800h. Tallentimessa on myös monipuoliset lisäominaisuudet, GPS-sijainti, kuljettajan hätäpainike, ovitunnistimet sekä sensorit törmäysten tunnistamiseen ja hälytyksiin. Tallenninjärjestelmä toimii 24/7 ja turvaa kuljettajan turvallisuuden ja ajoneuvon ilkivallalta ja murroilta myös ajoneuvon ollessa pysäköitynä. Järjestelmässä on älykäs akkuvahti, joka sammuttaa itsensä akun jännitteen laskiessa liian alas.

Tavaratilakamera valvoo tavaratilan turvallisuutta.

Ovitunnistin antaa hälytyksen sekä kuljettajalle /ajojärjestelijälle tai tarvittaessa vartiointiliikkeeseen, jos ovi avataan väärään aikaan tai ovi jää auki.

Kuljettajan hätäpainike lähettää viestin ajojärjestelijälle tai vartiointiliikkeeseen hätätilanteessa.

Peilikamerat ja takakamera tallentavat kuvan säiliöyhdistelmän ympäriltä.

Lataa turvavalvonnan kuorma-auto esite

Linja-autot

Tuulilasikamera varmistaa kuljettajan oikeusturvan vahinkotilanteissa. Tuulilasikamera tallentaa videomateriaalin tallentimeen.

Järjestelmä tallentaa videokuvan 1-16 kamerasta bussin sisätiloista ja ajoneuvon ympäriltä / Videokuva säilyy valituista ominaisuuksista riippuen 80-800h. Tallentimessa on myös monipuoliset lisäominaisuudet, GPS-sijainti, kuljettajan hätäpainike, ovitunnistimet sekä sensorit törmäysten tunnistamiseen ja hälytyksiin. Tallenninjärjestelmä toimii 24/7 ja turvaa kuljettajan turvallisuuden ja ajoneuvon ilkivallalta ja murroilta myös ajoneuvon ollessa pysäköitynä. Järjestelmässä on älykäs akkuvahti, joka sammuttaa itsensä akun jännitteen laskiessa liian alas. Turva360 – pilvipalvelu mahdollistaa bussin videotallenteiden reaaliaikaisen käsittelyn ja lataamisen sekä reaaliaikaisen videokuvan. Reaaliaikainen videokuva mahdollistaa bussin sisätilojen videovalvonnan 24/7 esimerkiksi vartiointiliikkeen valvomosta.

Bussin sisätilojen tallentamiseen HD-laatuiset sisäkamerat. Etuoven kamerassa mm. lisäominaisuus, jolla kuljettaja voi uhkaavassa tilanteessa käynnistää videotallenteen tueksi äänitallenteen käydystä keskustelusta uhkatilanteessa.

Kuljettajan hätäpainike lähettää viestin ajojärjestelijälle tai vartiointiliikkeeseen hätätilanteessa ja vartiointiliike voi avata reaaliaikaisen videokuvan bussin sisätiloihin.

Kurottaja

Tallenninjärjestelmä konttien käsittelyn dokumentointiin. Koneen puomi- ja etukameran videokuva tallentuu HD-laatuisena ja tallenteet säilyvät valituista ominaisuuksista riippuen yli 3kk. Videokuvaan tallentuu aikaleima ja turva360 – palvelusta tallenteiden selaaminen useiden kuukausien taakse onnistuu helposti mobiilisovelluksen ja web-selaimen kautta.

Puomin päähän tulevat puomikamerat dokumentoivat kaiken konttien käsittelyn.

Kaivinkone

24/7 videotallennus työmaalta työkoneen HD-kameroista. Videokuva säilyy valituista ominaisuuksista riippuen 80-800h. Järjestelmään voidaan kytkeä 1-4 kameraa. Järjestelmä mahdollistaa työnjohdolle työmaiden reaaliaikaisen seurannan mobiilisovelluksen avulla sekä yksintyöskentelevän kuljettajan työturvallisuuden varmistamisen. Yöaikaan järjestelmä valvoo työmaata varkauksilta ja ilkivallalta.

Kahdella IR-ledeillä varustetulla HD-kameralla, jotka sijoitetaan työkoneen katolle eteen ja taaksepäin, voidaan säästää työnjohdon aikaa ja matkakuluja sekä ilta- ja yöaikaan valvoa työmaata ilkivallalta ja varkauksilta.

Turvakamerat ajoneuvoihin

Kuorma-auton turvakamerajärjestelmä parantaa kuljettajan turvallisuutta ja oikeusturvaa onnettomuustilanteessa. Turvakamerajärjestelmä auttaa ehkäisemään ilkivaltaa ja varkauksia sekä ratkaisemaan vahinkotilanteet helposti ja nopeasti.

Peruspaketti sisältää HD-tallentimen ajoneuvoon, tallentavan HD-kameran tuulilasiin ja laajennusmahdollisuuden kolmelle muulle kameralle.

Laajennusominaisuutena voidaan lisätä esim. turvakamerat molempiin peileihin, takaosaan, tavaratilaan tai perävaunuun. Kamerat on myös mahdollista liittää kuljettajan näyttöön, jolloin hän voi käyttää kameroita ajon aikana ja pysähtyessään nähdä kaiken ajoneuvon ympärillä.

Ratkaisuihin voidaan lisätä myös ohjaamossa oleva hätäpainike, jota painettaessa hälytys lähetetään automaattisesti yrityksen ajoaikatauluun, vartiointiliikkeelle ja erikseen määritellylle yhteyshenkilölle. Järjestelmä tallentaa ja valvoo ajoneuvon ympäristöä myös silloin, kun ajoneuvo on paikallaan illalla ja yöllä. Järjestelmässä on älykäs akkuvalvonta, joka kytkee kameravalvonnan automaattisesti pois päältä, jos akun jännite laskee liian alhaiseksi.

Kuljetusyritys saa käyttöönsä web-selaimen ja mobiilisovelluksen kautta toimivan helppokäyttöisen sovelluksen, jolla ajoneuvon kameroiden videokuvaa voidaan tarkastella reaaliaikaisesti ja ladata tallenteita kaikista kameroista jopa kolme kuukautta taaksepäin.

Lisäominaisuuksina on mahdollisuus kytkeä mm. ovitunnistimia, joiden avautuessa lähtee automaattinen hälytys kuljettajalle, vartiointiliikkeelle ja/tai ajojärjestelijälle videoyhteyden avaamiseksi.

Ajoneuvon nykyisten peruutus- ja katvekameroiden videokuva voidaan hyödyntää myös ajoneuvon valvonnassa. Ratkaisu on helppo ottaa käyttöön myös nykyiseen kalustoon.

Pyydä tarjous!

 

Turvakamerat maansiirtokoneeseen

Pakettiin sisältyy 2kpl HD-kameroita työkoneen katolle kuvaamaan koneen ympäristöä sekä tallentaen videomateriaalin 24/7 kokoajan. Järjestelmässä on älykäs akkuvahti, joka sammuttaa kameravalvonnan automaattisesti, jos akun jännite laskee liian alas.

Asiakas saa käyttöönsä web-selaimen ja mobiilisovelluksen kautta toimivan helppokäyttöisen sovelluksen, jolla työkoneen kameroiden videokuvaa voidaan tarkastella reaaliaikaisesti ja ladata tallenteita kaikista kameroista jopa kolme kuukautta taaksepäin.

Lisäominaisuuksina on mahdollisuus kytkeä mm. liiketunnistus tai ovitunnistin ja automaattinen hälytys viestinä yrityksen yhteyshenkilölle tai vartiointiliikkeeseen.

Työkoneen nykyisten kameroiden videokuva voidaan hyödyntää myös valvonnassa. Ratkaisu on helppo ottaa käyttöön myös nykyiseen kalustoon. Asennus nykyiseen kalustoon voidaan tehdä nopeasti myös työmaalla.

Pyydä tarjous!

 

Valvontapaketti maansiirtokoneeseen

Pakettiin sisältyy 2kpl HD-kameroita työkoneen katolle kuvaamaan koneen ympäristöä sekä tallentaen videomateriaalin 24/7 kokoajan. Järjestelmässä on älykäs akkuvahti, joka sammuttaa kameravalvonnan automaattisesti, jos akun jännite laskee liian alas.

Asiakas saa käyttöönsä web-selaimen ja mobiilisovelluksen kautta toimivan helppokäyttöisen sovelluksen, jolla työkoneen kameroiden videokuvaa voidaan tarkastella reaaliaikaisesti ja ladata tallenteita kaikista kameroista jopa kolme kuukautta taaksepäin.

Lisäominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus kytkeä esim. liiketunnistin tai ovianturi ja automaattinen hälytys viestinä yrityksen yhteyshenkilölle tai vartiointiliikkeelle.

Myös koneen nykyisten kameroiden videokuvaa voidaan käyttää valvontaan. Ratkaisu on helppo ottaa käyttöön myös nykyisessä kalustossa. Asennus nykyiseen kalustoon voidaan tehdä nopeasti jopa työmaalla.

Pyydä tarjous!

 

Erityistarpeet

Turvakameraratkaisut voidaan räätälöidä täysin asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi satamaympäristössä konttien käsittelyn ja kunnonvalvonnan dokumentointiin nostureilla tai kylmäkonttien valvontaan.