Työpaikat

Sales Manager - Etelä-Suomi

Sales Manager Etelä-Suomeen!

Toimintamme ja kysynnän kasvaessa haemme Sales Manageria Etelä-Suomeen!

 

Edellytämme aiempaa kokemusta B2B – myynnistä. Toimialaosaaminen jostakin / joistakin asiakasegmenteistämme (esim. teollisuus, tavaraliikenne, satamat, metsäala tai infra-ala) katsotaan eduksi. Saat työhösi koko muun myyntitiimin tuen ja

asiakashankinnassa auttavat myös omat ajanvaraajamme.

 

Meillä pääset myymään ja rakentamaan yritysasiakkaillemme palveluratkaisuja, joilla parannetaan aidosti turvallisuutta, lisätään työmukavuutta ja vähennetään vahinkoja. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset isoista pörssiyhtiöistä

pieniin pk-yrityksiin satamissa, tehtailla, työmailla, kaivoksissa, julkisessa liikenteessä, ympäristöhuollossa ja metsäsektorilla.

 

Meillä maksetaan tuloksista ja ylärajaa ei ole. Palkkausmalli on kuukausipalkka + provisio, jossa ei ole tulosleikkuria. Voit käyttää työssäsi omaa-autoa, yrityksen yhteiskäyttöautoa tai valita työsuhdeauton.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen petteri.kataja@katveturva.fi tai soita 040 848 6649. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Arvostus. Koulutus. Sparraus. Tiimihenki. Motivaatio.

Meitä kaikkia Katveturvalla yhdistää halu parantaa liikenneturvallisuutta ja teemme yhdessä kovasti työtä sen eteen.

Meille työntekijän kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja haluamme edistää työntekijöidemme hyvinvointia muun muassa liikunnan muodossa. Jokaisesta tunnista jonka urheilet saat lisää palkkaa! Aika kova juttu, vai mitä?

 

Hae paikkaa

  • Lataa CV tai vapaamuotoinen hakemuksesi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, png, jpg, otf.