Työpaikat

Account Manager

Account Managerina Katveturvalla olet tärkeä osa tiimiämme. Nuorekkaassa ja huumorintajuisessa työympäristössämme mikään päivä ei ole samanlainen ja arvostamme idearikasta ja itsenäistä työotetta.

Sinun ei tarvitse olla vielä myynnin rautainen ammattilainen, mutta työssä menestyäksesi sinulla olisi oltava vähintään muutaman vuoden kokemus myyntityöstä. Mikäli sinulta löytyy B2B – myynnin kokemusta, olisi tämä aivan huikea juttu! Puhelinkammoa sinulla ei saa olla, sillä uusasiakashankinta tulee vaatimaan aktiivista puhelintyötä. Tulet myös työskentelemään perehdytysjakson jälkeen paljon yksin, mikä edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Toivoisimme myös, että sinulla olisi alalle soveltuva koulutus ja kokemusta raskaista ajoneuvoista jossain muodossa.

Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta ja onnistumisista. Pyrit aina tekemisilläsi huikeisiin tuloksiin. Haluat sitoutua pienen firmamme kehittämiseen ja tuloksen kasvattamiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on liikkuvaa, sillä asiakkaamme ovat ympäri Suomea. Niinpä sinulta olisi löydyttävä ajokortti. Auton saat käyttöösi meiltä, kuten myös muun tarvittavan välineistön eli puhelimen ja tietokoneen.

Toiminta-alueesi tulee olemaan pääosin Keski-Suomi tai Etelä-Suomi, mutta sinun olisi tarpeen mukaan oltava valmis matkustamaan myös muualle Suomessa. Haemme kahta uutta account manageria molemmille alueille. Toimistomme sijaitsee Espoossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen virna.vilander@katveturva.fi. tai soita suoraan 050 3414 193 ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään! Otamme hakemuksia vastaan 30.11.19 asti.

Arvostus. Koulutus. Sparraus. Tiimihenki. Motivaatio.

Meitä kaikkia Katveturvalla yhdistää halu parantaa liikenneturvallisuutta ja teemme yhdessä kovasti työtä sen eteen. Kehitämme jatkuvasti kameraratkaisuitamme vastaamaan uusimpia lakiasetuksia. Arvostamme toisiamme ja puhallamme kaikki yhteen hiileen. Voisikin sanoa, että olemme kuin suuri perhe. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittyä ja haluamme olla alamme paras toimija! Nuorekkaassa porukassamme ei aika käy tylsäksi ja keksimmekin aika ajoin erilaisia haasteita toisillemme. Vaikka meillä on töissä hauskaa, teemme silti kovasti töitä, tavoitteisiin pääseminen nimittäin tarkoittaa sitä, että luvassa on mahtavia hetkiä tiimin kanssa!

Meille työntekijän kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja haluamme edistää työntekijöidemme hyvinvointia muun muassa liikunnan muodossa. Jokaisesta tunnista jonka urheilet saat lisää palkkaa! Aika kova juttu, vai mitä?

Tiesitkö, että meillä katveturvalla maksetaan urheilemisesta?

Hae paikkaa

  • Lataa CV tai vapaamuotoinen hakemuksesi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, png, jpg, otf.