Työpaikat

B2B - Myyjä, Pirkanmaa

Katveturva lyhyesti

Katveturva on perustettu vuonna 2015 ennaltaehkäisemään liikenteessä ja työmailla tapahtuvia onnettomuuksia. Palveluvalikoimamme kehittyy jatkuvasti uusilla innovaatioilla. Meitä on jo 15 alan ammattilaista Suomessa ja Tanskassa töissä ja tämän vuoden liikevaihtotavoitteemme on 2 M eur. Toimimme Suomen lisäksi Tanskassa ja vuoden 2021 aikana olemme saaneet asiakkaita myös muualta Euroopasta. Englanninkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

 

Haemme nyt B2B – Myyjää, Pirkanmaalle

Tapaamme asiakkaita sekä etänä, että paikanpäällä asiakkaan tiloissa.

Pääset myymään turvallisuusratkaisuja ajoneuvoihin ja työkoneisiin. Turvallisuusratkaisujen avulla pelastetaan ihmishenkiä. Asiakkaitamme ovat mm. kuljetusliikkeet, logistiikkakeskukset, ammattioppilaitokset, maanrakennusurakoitsijat, kunnat, kaupungit ja monet muut.

Työssä menestyminen vaatii itsenäistä ja tavoitteellista työskentelyä, aitoa halua auttaa asiakasta ja kykyä ratkaista asiakkaan ongelmia. Työssäsi teet aktiivista myyntityötä hyödyntäen asiakashankinnassa perinteisen soittotyön lisäksi sosiaalisen median työkaluja. Apunasi asiakashankinnassa on asiakashankintatiimimme, joka sopii osan myyntikäynneistä suoraan kalenteriisi sekä markkinointi, joka mahdollistaa liidien lisäksi henkilökohtaisen menestymisen sosiaalisen myynnin parissa.

Meillä palkkaus koostuu kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan alv.0 – kuukausimyynnistä. Myyntiprovisiossa ei ole ylärajaa.

Työssäsi tarvitset omaa autoa.

 

Millaista meillä on työskennellä?

Työskentely kanssamme on kuin työskentelisit ystäviesi kanssa. Olemme joukko ihmisiä, jotka nauttivat työstään ja haluavat aidosti tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa.

 

Samalla, kun olet täällä niin katso myös Katveturvan yritysvideo! Pssst.. Muista myös tykätä videosta.

 

 

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Soita Jouni Torkille 045 357 8855 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus jouni.torkki@katveturva.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

  • Lataa CV tai vapaamuotoinen hakemuksesi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, png, jpg, otf, Max. tiedoston koko: 512 MB.
    • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojen käytön.