Työpaikat

B2B - Myyjä

Katveturva on perustettu vuonna 2015 ennaltaehkäisemään liikenteessä ja työmailla tapahtuvia onnettomuuksia. Palveluvalikoimamme kehittyy jatkuvasti uusilla innovaatioilla. Meitä on jo 15 alan ammattilaista Suomessa ja Tanskassa töissä ja tämän vuoden liikevaihtotavoitteemme on 2 M eur.

Haemme nyt Etelä-Suomeen myyntiimme

B2B – myyjää

Toimistomme sijaitsee Lohjalla, tapaamme asiakkaita sekä etänä, että paikanpäällä asiakkaan tiloissa.

Pääset myymään turvallisuuratkaisuja ajoneuvoihin ja työkoneisiin, joiden avulla pelastetaan ihmishenkiä. Asiakkaitamme ovat mm. kuljetusliikkeet, logistiikkakeskukset, ammattioppilaitokset, maanrakennusurakoitsijat, kunnat, kaupungit ja monet muut.

Työssä menestyminen vaatii itsenäistä ja tavoitteellista työskentelyä, aitoa halua auttaa asiakasta ja kykyä ratkaista asiakkaan ongelmia. Työssäsi teet aktiivista myyntityötä hyödyntäen asiakashankinnassa perinteisen soittotyön lisäksi sosiaalisen median työkaluja. Apunasi asiakashankinnassa on asiakashankintatiimimme, joka sopii osan myyntikäynneistä suoraan kalenteriisi.

Suomen lisäksi toimimme Tanskassa ja vuoden 2021 aikana olemme saaneet asiakkaita myös muualta Euroopasta. Englanninkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

Me lähdemme siitä, että ahkera myyjä tienaa 4000€ – 15 000€ kuukaudessa. Meillä palkkaus koostuu kuukausipalkasta sekä provisiosta, joka maksetaan alv.0 – kuukausimyynnistä. Myyntiprovisiossa ei ole ylärajaa.

Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Soita Petteri Katajalle 040 848 6649 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi petteri.kataja@katveturva.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

  • Lataa CV tai vapaamuotoinen hakemuksesi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, png, jpg, otf, Max. tiedoston koko: 512 MB.
    • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojen käytön.