Työpaikat

Buukkari, Tampere

Katveturva lyhyesti

Katveturva on perustettu vuonna 2015 ennaltaehkäisemään liikenteessä ja työmailla tapahtuvia onnettomuuksia. Palveluvalikoimamme kehittyy jatkuvasti uusilla innovaatioilla. Meitä on jo 15 alan ammattilaista Suomessa ja Tanskassa töissä ja tämän vuoden liikevaihtotavoitteemme on 2 M eur. Toimimme Suomen lisäksi Tanskassa ja vuoden 2021 aikana olemme saaneet asiakkaita myös muualta Euroopasta. Englanninkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

 

Haemme nyt buukkaria

Etsimme asiakashankintaan kahta buukkaria, jotka taitavat soittamisen salat sekä B2B-puolen. Asiakashankinnassa toivoisimme kokemusta tuotteliaasta prospektoinnista ja CRM:n käytöstä, mutta meille on tärkeintä, että uskot itseesi ja olet halukas oppimaan uutta!

Työssäsi kontaktoit kohderyhmämme yrityksiä ja sovit tapaamisia myyjillemme. Tehtävässä korostuvat hyvät sosiaaliset taidot sekä suunnitelmallisuus ja organisointikyvyt. Työssä menestyminen vaatii itsenäistä ja tavoitteellista työskentelyä, suunnitelmallista aikatauluttamista sovittujen tapaamisten osalta ja sujuvaa viestintää.

Vaikka työ on itsenäistä niin yksin ei tehtävän kanssa tarvitse olla! Saat meiltä:

  • Työn tekemiseen tarvittavat materiaalit ja työkalut
  • Kattavan perehdytyksen Katveturvan ratkaisuihin
  • Myyntitiimin ja muun henkilökunnan tuen
  • Uskomattomat työkaverit

Palkkio täysipäiväiselle ajanvaraajalle on pohja 1500€ + provisio toteutuneesta buukista 25€ ja provisio kauppaan johtaneesta tapaamisesta 80€. Tavoitteena on 20 sovittua tapaamista viikossa, eli 4 päivässä.

 

Millaista meillä on työskennellä?

Työskentely kanssamme on kuin työskentelisit ystäviesi kanssa. Olemme joukko ihmisiä, jotka nauttivat työstään ja haluavat aidosti tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa.

 

Samalla, kun olet täällä niin katso myös Katveturvan yritysvideo! Pssst.. Muista myös tykätä videosta.

 

Tervetuloa työskentelemään kanssamme!

Soita Jouni Torkille 045 357 8855 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus jouni.torkki@katveturva.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

  • Lataa CV tai vapaamuotoinen hakemuksesi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, png, jpg, otf, Max. tiedoston koko: 512 MB.
    • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojen käytön.