Työpaikat

Key Account Manager

Key Account Managerina Katveturvalla olet todella tärkeässä roolissa tiimissämme. Nuorekkaassa ja huumorintajuisessa työympäristössämme mikään päivä ei ole samanlainen ja arvostamme idearikasta ja itsenäistä työotetta.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta ja toivomme, että sinulla on projektien hoitamisesta ja raskaista ajoneuvoista ja työkoneista kokemusta. Sinulta löytyy myös alalle soveltuva koulutus, esim. Tradenomi.

Toivomme, että tavoitteiden saavuttaminen on sinulle tärkeää ja onnistumiset motivoivat sinua huikeisiin tuloksiin. Haluat sitoutua kasvuyrityksemme kehittämiseen ja tuloksen kasvattamiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti sinulta olisi löydyttävä. Auton saat käyttöösi meiltä, kuten myös puhelimen ja tietokoneen. Menestyksekäs asiakassuhteiden hoito vaatii jonkin verran matkustamista, sillä asiakkaamme ovat ympäri Suomea. Voit olla paikoitettuna missä päin Suomea tahansa, mutta sinulla olisi oltava mahdollisuus liikkua Vantaan toimistollemme palavereihin tarpeen vaatiessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen virna.vilander@katveturva.fi. tai soita suoraan 050 3414 193 ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään! Otamme hakemuksia vastaan 30.9.19 asti.

Arvostus. Koulutus. Sparraus. Tiimihenki. Motivaatio.

Meitä kaikkia Katveturvalla yhdistää halu parantaa liikenneturvallisuutta ja teemme yhdessä kovasti työtä sen eteen. Kehitämme jatkuvasti kameraratkaisuitamme vastaamaan uusimpia lakiasetuksia. Arvostamme toisiamme ja puhallamme kaikki yhteen hiileen. Voisikin sanoa, että olemme kuin suuri perhe. Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittyä ja haluamme olla alamme paras toimija! Nuorekkaassa porukassamme ei aika käy tylsäksi ja keksimmekin aika ajoin erilaisia haasteita toisillemme. Vaikka meillä on töissä hauskaa, teemme silti kovasti töitä, tavoitteisiin pääseminen nimittäin tarkoittaa sitä, että luvassa on mahtavia hetkiä tiimin kanssa!

Meille työntekijän kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja haluamme edistää työntekijöidemme hyvinvointia muun muassa liikunnan muodossa. Meillä pääset käyttämään kuntosalia veloituksetta, ja jokaisesta tunnista jonka urheilet saat lisää palkkaa! Aika kova juttu, vai mitä?

Tiesitkö, että meillä katveturvalla maksetaan urheilemisesta?

Hae paikkaa

  • Lataa CV tai vapaamuotoinen hakemuksesi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, png, jpg, otf.