Työpaikat

Myyntipäällikkö/Ykkösketjun pisteentekijä

Katveturva on perustettu vuonna 2015 ennaltaehkäisemään liikenteessä ja työmailla tapahtuvia onnettomuuksia. Palveluvalikoimamme kehittyy jatkuvasti uusilla innovaatioilla. Meillä on jo lähes 20 alan ammattilaista töissä ja tämän vuoden liikevaihto nousee 1,5 M euroon. Ensi vuonna aiomme tuplata myyntimme.

 

Haemme nyt kasvavaan ammattilaisten joukkoomme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / YKKÖSKETJUN PISTEENTEKIJÄÄ

Asemapaikkasi tulee olemaan joko Espoo, Tampere, Oulu tai Turku.

Pääset myymään laadukkaita kameraratkaisuita, joilla pelastetaan ihmishenkiä. Asiakkaitamme ovat mm. kuljetusliikkeet, logistiikkakeskukset, ammattioppilaitokset, maansiirtourakoitsijat ja monet muut.

Menestyäksesi erikoisessa kilpailuhenkisessä joukkueessamme tarvitset reilusti huumoria, nöyryyttä, mutta samalla myös itsevarmuutta ja kykyä oppia uutta, sillä ratkaisumme kehittyvät kovaa vauhtia. Sinulta löytyy voittaja-asennetta, aktiivisuutta ja olet myös vakuuttava esiintyjä. Sinulla ei ole luurikammoa, koska pääset myös itse sopimaan tapaamisia ja apuja saat kolmen henkilön asiakashankintatiimiltämme. Puhut sujuvasti englantia ja ruotsin kielestä saat extrapisteen.

Palkkauksemme on erinomainen, joten ykkösketjun tekijänä pääset määrittelemään oman palkkatasosi kuukausipalkan päälle.

Myy itsesi meille ja lähetä jotain kanavaa pitkin persoonallinen hakemuksesi myyntijohtaja Teemu Toivaselle.

Koska me rakastamme myymistä ja olemme asiakkaissa pääosan työajasta, saat lisätietoja myyntijohtaja Teemu Toivaselta 13.11 perjantaina klo 06.30 – 9.55.

  • Lataa CV tai vapaamuotoinen hakemuksesi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, png, jpg, otf.