Työpaikat

Myyntipäällikkö/Ykkösketjun pisteentekijä

Katveturva on perustettu vuonna 2015 ennaltaehkäisemään liikenteessä ja työmailla tapahtuvia onnettomuuksia. Palveluvalikoimamme kehittyy jatkuvasti uusilla innovaatioilla. Meitä on jo 20 alan ammattilaista töissä ja tämän vuoden liikevaihtotavoitteemme on 3 M eur.

Haemme nyt kasvavaan ammattilaisten joukkoomme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / YKKÖSKETJUN PISTEENTEKIJÄÄ

Asemapaikkasi tulee olemaan Oulu. Toimistomme sijaitsee Oulunsalossa lentokentän läheisyydessä.

Pääset myymään laadukkaita kameraratkaisuita, joilla pelastetaan ihmishenkiä. Asiakkaitamme ovat mm. kuljetusliikkeet, logistiikkakeskukset, ammattioppilaitokset, maansiirtourakoitsijat ja monet muut.

Menestyäksesi erikoisessa kilpailuhenkisessä joukkueessamme tarvitset reilusti huumoria, nöyryyttä, mutta samalla myös itsevarmuutta ja kykyä oppia uutta, sillä ratkaisumme kehittyvät kovaa vauhtia. Sinulta löytyy voittaja-asennetta, aktiivisuutta ja olet myös vakuuttava esiintyjä. Sinulla ei ole luurikammoa, koska pääset myös itse sopimaan tapaamisia ja apuja saat kolmen henkilön asiakashankintatiimiltämme. Puhut sujuvasti englantia ja ruotsin kielestä saat extrapisteen.

Palkkauksemme on erinomainen, joten ykkösketjun tekijänä pääset määrittelemään oman palkkatasosi kuukausipalkan päälle.

Myy itsesi meille ja lähetä jotain kanavaa pitkin persoonallinen hakemuksesi myyntijohtaja Teemu Toivaselle.

Koska me rakastamme myymistä ja olemme asiakkaissa pääosan työajasta, saat lisätietoja myyntijohtaja Teemu Toivaselta. Otamme hakemuksia vastaan 20.2 saakka, mutta ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.

  • Lataa CV tai vapaamuotoinen hakemuksesi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, png, jpg, otf, Max. tiedoston koko: 512 MB.
    • Lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojen käytön.