Uutiset
Yhteistyö
Yleinen

Wetteri Power ja Katveturva yhteistyöhön

Wetteri Power aloittaa Katveturvan ratkaisujen myynnin

 

Wetteri Power aloittaa Katveturvan turvakameraratkaisujen myynnin ja asennuksen raskaisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin Pohjois-Suomen alueella.

Työ- ja liikenneturvallisuutta parantavien ratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti ja yritykset haluavat panostaa yhä enemmän ratkaisuihin, joilla lisätään turvallisuutta, vähennetään vahinkoja sekä ennaltaehkäistään ilkivaltaa ja varkauksia työkoneissa ja raskaissa ajoneuvoissa. Myös lakimuutokset edellyttävät jatkossa kameraratkaisuja työkoneisiin. Työturvallisuuslain käyttöasetukseen työvälineen turvallisesta käytöstä on säädetty muutoksia, joka astuvat voimaan 1.3.2020. Työkoneessa, joissa kuljettajan näkyvyys ohjaamosta on puutteellinen, tulee olla kamerat- tai niitä vastaavat lisälaitteet turvallisuuden varmistamiseksi.

Raskaiden ajoneuvojen kuljettajien oikeusturva vahinkotapauksissa sekä teiden talvikunnossapito puhuttavat alan yrittäjiä Pohjois-Suomessa. Turvakamerajärjestelmät vastaavat myös näihin tarpeisiin tallentaen kaikki tapahtumat ajoneuvon ympäriltä 24/7 ja varmistaen kuljettajan oikeusturvan myös vahinkotapauksissa.

”Wetteri Powerin pitkän linjan kokemus raskaan kaluston ja asiakkuuksien parista tuo loistavat edellytykset ja pohjan toimia konsultoivasti myös turvallisuusratkaisujen saralla. Yhteistyön myötä tuomme raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden turvaratkaisut helposti ja nopeasti saataville Wetterin asiakkaille” sanoo Katveturvan kehitysjohtaja Iikka Laatu.

”Katveturvan turvakamerajärjestelmät ovat tärkeä lisä palveluvalikoimaamme alan ammattilaisille. Nyt voimme tarjota koko Pohjois –Suomen alueella laajat turvakameraratkaisut 7 toimipisteestämme asennettuina raskaisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin, sekä uusiin että käytettyihin.” sanoo Wetteri Powerin jälkimarkkinointipäällikkö Marko Kolppanen.